Hulde aan Henk!

Henk Blom is 20 jaar leider geweest van de NEO's. De NEO's zijn Nooit Echt Opgehouden met voetballen en Henk is sinds het ontstaan betrokken bij de NEO's als speler en leider. Naast zijn leiderschap op en rond de velden, was Henk samen met zijn Sjoukje, ook vaak reisleider wanneer de NEO's op trainingskamp Europa in trokken.

Onderdeel van de MOP/VOP
Henk stopt niet, maar wisselt van functie. Henk wordt een onderdeel van onze MOP/VOP ploeg, waar we uiteraard heel blij mee zijn, want deze groep vrijwilligers kan wel jonge aanwas gebruiken. Klasse Henk en veel plezier op maandag- en eventueel vrijdagochtend!

Reden genoeg voor het bestuur om Henk waardering te tonen voor zijn inzet. Op de foto overhandigt Dirk van der Woude aan Henk de 'blommen'.

Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel