Leffel onderdeel van Voetbalshop.nl

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, is Leffel Sportswear beperkt open, namelijk op donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Dit heeft verschillende oorzaken. Leffel Sportswear is samengegaan met de landelijke organisatie, genaamd Voetbalshop.nl. Dit heeft ook voor FC Burgum voordelen: het assortiment is aanzienlijk ruimer en de online service kan op termijn worden uitgebreid. Dit is nu nog niet actief, maar zal binnenkort wel gaan gebeuren. Daarnaast heeft helaas ook Leffel (of eigenlijk Voetbalshop.nl) te maken met personeelskrapte. Dat maakt dat de winkel slechts beperkt open kan zijn.

Er is ook voldoende FC Burgum kleding te verkrijgen in de winkel van voetbalshop.nl in Drachten, aan de J.G. van Blomstraat 6, 9203 RV.

De voormalige eigenaren van Leffel Sportswear staan nog steeds voor kwaliteit en optimale service. Dat zal ook gecontinueerd worden. We wensen onze kledingleverancier veel succes met de mooie samenwerking met Voetbalshop.nl en volgen de nieuwe ontwikkelingen met veel vertrouwen en belangstelling.

Expert Meijer
Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls