LINK Makelaars sponsort inloopshirts JO14

De sponsorcommissie wist LINK Makelaars uit Burgum te interesseren als sponsor van inloopshirts voor twee jeugdteams. De keuze viel hierbij op de voetballers van JO14-1 en JO14-2.

Op zaterdagmorgen 4 september, voorafgaande aan de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, werden de shirts uitgereikt aan de spelers van beide teams. Op de foto’s dragen de spelers van beide teams hun nieuwe outfit, die tijdens de warming-up gedragen wordt. Onze mannen zijn er maar wat blij mee! De shirts zijn via de kledingcommissie aangeschaft bij onze vaste leverancier Leffel Sportswear.

Uw bedrijf ook op een inloopshirt?
Lijkt het uw bedrijf ook aansprekend om als sponsor van inloopshirts met bedrijfsnaam op de borst van één of meer jeugdteams of seniorenteams te pronken, kijk dan op de website onder sponsorzaken of benader één van de leden van sponsorcommissie. 

Jumbo Burgum
C. van den Adel
Expert Meijer
Tiltrans
Sonac
Apuls