SAMZON BV nieuwe co-sponsor FC Burgum

FC Burgum timmert aan de weg en heeft een positieve uitstraling naar buiten. Dat merkt ook de sponsorcommissie aan enthousiaste reacties van leden en niet–leden op de ontwikkelingen rond onze club. Zo worden zij de laatste tijd regelmatig benaderd door potentiële sponsoren. Samen met het bedrijf gaat de sponsorcommissie op zoek naar de meest geschikte optie.

Nieuwe sponsor SAMZON BV
Onlangs werd FC Burgum benaderd door de heer Hylke van der Wal, directeur van SAMZON BV, partner in zonnepanelen uit Dokkum. SAMZON BV is toegetreden als co-sponsor van FC Burgum. Eén van de opties in het sponsorpakket is wedstrijdsponsoring. Deze werd direct ingekopt door de bekerwedstrijd tegen LAC Frisia op 4 september hiervoor aan te grijpen. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de handtekening onder het sponsorcontract gezet en kon de heer van der Wal ook nog even poseren met de wedstrijdbal.

Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls
C. van den Adel
Expert Meijer