Opening seizoen met HART voor onze sponsoren💙

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen van FC Burgum 1 is voor de sponsorcommissie altijd aanleiding om de sponsoren van de club uit te nodigen voor de seizoenstart. Zo’n middag is ook altijd een mooie gelegenheid om de nieuwe presentatiegids uit te reiken.
Onze voorzitter Dirk van der Woude heeft de eerste presentatiegids overhandigd aan Gooitzen Koopmans, die vele uurtjes in het sportcafé actief is. Daarnaast staat Gooitzen regelmatig op het veld om een of meerdere wedstrijden te fluiten. De voorzitter geeft terecht aan dat zonder vrijwilligers er geen club is.

Contractverlening sponsoren
FC Burgum kan ook niet zonder haar sponsoren. Wij zijn dan ook erg blij dat onze hoofdsponsors allemaal hebben aangegeven hun verbondenheid met FC Burgum voor nog eens drie jaar te continueren. Het gaat hierbij om Aannemingsbedrijf C. van den Adel, Tiltrans, Apuls en Meijer Expert.

Een aantal stersponsoren hebben de contracten met een jaar verlengd: De Hypotheker Leeuwarden/Dokkum en Wijmenga Makelaars en Rentmeesters.

Plus Wolters, Dijkstra & De Boer Assurantiën, Van Campen & Dijkstra Regiobank en Voetbalshop.nl zijn als subsponsoren verbonden aan de club. Zij hebben ook hun contract verlengd.

Nieuwe sponsoren
De sponsorcommissie heeft daarnaast een aantal nieuwe sponsoren aan de club weten te verbinden: als subsponsors Van der Veen Vastgoed & Ontwikkeling en als co-sponsoren Rekladruk en Kompas.

De catering deze middag was in handen van onze sponsor Old Dutch uit de Westereen.


De sponsorcommissie
Klaas de Haan, Johannes Offringa, Allard Beerda, Jurjen van der Wal en Chris van Buiten

 

Apuls
Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Sonac
Jumbo Burgum