Bijeenkomst Freonen fan FC Burgum op 4 november

Beste Freonen fan FC Burgum,

Na de corona perikelen in de afgelopen jaren was een bijeenkomst van de Freonen niet mogelijk. Gelukkig kan het nu wel weer en daarom willen we jullie uitnodigen voor een bijeenkomst van de Freonen fan FC Burgum op 4 november a.s. (inloop vanaf 19:30 uur -aanvang 20:00 uur-).

Het betreft een gezellige avond voor alle leden in onze kantine “de hûskeamer”.

Er zal door het bestuur financiële verantwoording worden afgelegd over de afgelopen jaren. Opties voor toekomstige besteding van de gelden zullen worden gedeeld en tevens kunnen voorstellen door leden van bestedingen worden ingebracht.

Na het officiële gedeelte volgt een presentatie van Wim Anker Hij gaat tijdens een verre van standaard presentatie onder meer in op de vooroordelen die bestaan ten aanzien van het beroep strafpleiter, hoe snel een brave burger een crimineel kan worden en er wordt niet geschroomd schokkende en confronterende voorbeelden uit de praktijk te noemen. Maar... soms kan hij het niet laten zijn voorliefde voor Sc Heerenveen te laten doorschemeren. Kortom: een presentatie geeft u het gevoel in de rechtszaal aanwezig te zijn, u zit gedurende het 'pleidooi' op het puntje van uw stoel en keert huiswaarts met een volledig andere kijk op het vak van strafrechtadvocaat.

Wil je bij deze avond aanwezig zijn stuur dan een mail o.v.v. je naam naar freonenfan@fcburgum.nl. Bellen mag ook naar Piet Dijkman 06-57689706. Graag reageren voor 25 oktober a.s.

Mocht je ideeën hebben voor besteding van inleggelden mail deze dan ook even naar: freonenfan@fcburgum.nl

We hopen jullie allemaal op 4 november te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Freonen fan FC Burgum

Expert Meijer
Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls