Cozy Wonen sponsort inloopshirts JO15-1

Vanaf dit seizoen is Cozy Wonen in Burgum de trotse sponsor van de inloopshirts van JO15-1. Eigenaresse van Cozy Wonen, Gea Zuur, is trouwe supporter van JO15-1; haar zoon Ronnie is een van de speler in dit mooie team.

Afgelopen zaterdag werden de inloopshirts voor het eerst gedragen. Voor de warming up natuurlijk het fotomoment met de sponsor. Gea staat op de foto in de achterste rij, tweede van rechts.

Vanaf nu doet ook JO15-1 de warming up in het prachtige FC Burgum-inloopshirt, voorzien van het logo van Cozy Wonen. Geeft toch een mooie, uniforme uitstraling.

Wilt u ook een team sponsoren met inloopshirts? Of wilt u de tenues van alle vaste vrijwillige scheidsrechters van FC Burgum sponsoren? Of wellicht de kleding voor de selecties heren 2/3 en/of heren 4/5? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Dit kan door een mail te sturen naar voorzittersponsoring@fcburgum.nl

Apuls
Tiltrans
Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel
Jumbo Burgum