FC Burgum JO9-3 - VV Dokkum JO9-1

De wedstrijd begon om 9 uur.

Dokkum had de bal en Jort ging er op af en toen hadden wij de bal. Jort paste naar Jesse en Jesse ging dribbelen en toen paste hij naar mij en ik deed een schijn beweging en toen schoot ik naar Jort maar hij kon hij kon de bal niet krijgen en toen was hij uit VV Dokkum paste naar iemand toen probeerden wij af te pakken en wij hadden de bal en Jort punterde er in het was 1-0 we begonnen weer het was toen 1-1 wij hadden de bal en Jort paste naar mij en ik probeerde naar Jurre te pasen en Jurre probeerde en schijn beweging maar VV Dokkum had de bal maar iedereen er op af en wij hadden al weer de bal en Jort Paste naar mij en ik scoorde de laatste seconde van de eerste helft en toen was het 2-1 en iedereen was blij en we gingen in de box praten en Hendrik zij dat het ging. We begonnen weer en wij hadden de bal de tweede helft VV Dokkum scoorde en het was 2-2 en wij stonden weer op de middenlijn en VV Dokkum hat de bal weer en hun scoorde al weer! En het was 2-3. Voorzet van kris naar Cornelis en goal 3-3. En twee goals nog van VV Dokkum.

3-5 verloren een spannende wedstrijd en doei.

Groetjes Finn wassenaar.

Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel