Sponsors voor inloopshirts JO19-1

Vanaf dit seizoen zijn de ondernemers Gerrit Pander van Pander Intallatietechniek en Pieter Cruiming van Gero Footware de trotse sponsors van de inloopshirts van JO-19-1. In dit team spelen hun zonen.
Voortaan lopen de mannen van dit team lekker warm in de inloopshirts voorzien met het logo van beide bedrijven.

Op de foto staat Gerrit Pander uiterst rechts en Pieter Cruiming uiterst links.

Wilt u ook een team sponsoren met inloopshirts? Of wilt u de tenues van alle vaste vrijwillige scheidsrechters van FC Burgum sponsoren? Of wellicht de kleding voor de selecties heren 2/3 en/ of heren 4/5? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Dit kan door een mail te sturen naar voorzittersponsoring@fcburgum.nl

Tiltrans
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer
C. van den Adel