JO10-1 neemt met gemengde gevoelens afscheid van groot talent Mohammed Albibesi

Zaterdag 9 april 2022, Burgum

Afgelopen zaterdag hebben de strijders van JO10-1 met pijn in het blauwe voetbalhart afscheid moeten nemen van hun grootste talent: Mohammed Albibesi. Na 7 jaar FC Burgum is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging voor onze Mohammed. De familie Albibesi heeft een permanente woning toegewezen gekregen en verhuist daarom naar de provincie Zuid-Holland. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de familie, maar toch heersten er afgelopen zaterdagochtend vooral gemengde gevoelens op sportpark Koningsland. Mohammed is namelijk een zeer groot talent. Overal waar hij komt gooit hij hoge ogen en dat komt zeker niet alleen door zijn looks ;)

Dat begint al bij de kabouters waar snel blijkt dat hij qua voetbalvaardigheden zijn tijd vooruit is. En dit blijft niet onopgemerkt bij de club FC Burgum (toen nog BBC). Om hem voldoende uitdaging te geven sluit hij aan bij het toenmalig team van BBC JO8. Vervolgens gaat het rap met Mohammed. In FC Burgum JO9-1 wordt hij als “speler van het toernooi” bij Nieuw Buinen als eerste gespot door de scouts van FC Groningen. Uiteraard blijft hij gelukkig wel zijn wedstrijden spelen met de boys van FC Burgum. Ondertussen komen er overal waar dit team speelt scouts van diverse BVO’s aangewaaid waaronder ook SC Heerenveen. Het laatste jaar zocht Mohammed zijn heil wat dichter bij huis namelijk op de voetbalschool van SC Cambuur.

Het leidt dan ook eigenlijk geen twijfel dat we nog veel van “kleine Mo” gaan horen in de toekomst en hopelijk zien we je dan ook nog eens terug op het koningsland in Burgum. Bedankt voor je inzet kerel, we hebben van je genoten. Het ga jullie goed Mohammed & familie! Oant sjen😉

Apuls
Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel