NIVO-Groep nieuwe sponsor

Zaterdag 2 april is het sponsorcontract met de NIVO-Groep ondertekend door de Pieter Oosterloo, directeur van NIVO-Groep. Dit gebeurde voorafgaande aan de wedstrijd van FC Burgum 1 tegen de ‘ouwe seunen’ uit Harlingen.

De NIVO-Groep was eerder als NIVO-Noord sponsor. Destijds maakten ze onder andere de ramen van de Foarset schoon en gaven ze een aantal keren per jaar de toenmalige kantine een goede schoonmaakbeurt. Na het betrekken van de Nije Westermar moest ook een deel van het schoonmaakwerk aanbesteed worden en er werd daarom contact gezocht met de directie van de NIVO-Groep, in de hoop en de verwachting dat de prettige samenwerking een vervolg zou krijgen. De onderhandelingen verliepen prima en de klus werd aangenomen.

NIVO-Groep is op verschillende manieren zichtbaar rondom het veld en de sporthal. Zo zijn er rondom het veld twee nieuwe borden geplaatst en hangt er een banier van deze sponsor in een van de vlaggenmasten.

Leuke bijkomstigheid is dat de directeur waar we nu zaken mee hebben gedaan oud-Burgumer en oud-BCV 1-speler Pieter Oosterloo is.

Op de foto Pieter Oosterloo (rechts) en Chris van Buiten als voorzitter van de sponsorcommissie.

Expert Meijer
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel
Tiltrans