Eerste sponsoravond na corona

Donderdag 31 maart konden we na een lange tijd weer eens een sponsoravond voor onze sponsoren organiseren. Bij onze cosponsor Pata Negra in Drachten had de sponsorcommissie een mooie ruimte tot haar beschikking. Onder het genot van een drankje en een hele reeks heerlijke tapas konden onze hoofd-, ster-, sub- en cosponsors informeel met elkaar in gesprek.

Als voorgerecht hadden we niemand minder dan onze internationale (Friese) assistent-scheidsrechter Erwin Zeinstra uit Dronrijp uitgenodigd. Erwin nam ons mee in de hectiek van grote internationale wedstrijden, met irritante vedettes en kolkende voetbalarena’s.

Op het thema Zonder vertrouwen geen Team en de technische hulpmiddelen (de VAR en de doellijntechnologie) nam hij ons mee naar een voor velen onbekende kant van de voetballerij.

Duidelijk was dat het team Kuipers minstens zo professioneel was dan de voetballers in het veld.

Vervolgens konden de rond de veertig toehoorders napraten in een gezellig samenzijn. Als sponsorcommissie vonden we het een zeer geslaagde avond.

Tiltrans
C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer