Friesland Sport Duurzaam

Op woensdag 11 mei is er in de Hûskeamer in de Nije Westermar een inspirerende en feestelijke avond, waar alles over het verduurzamen van sportaccommodaties samenkomt.

Naast de bekendmaking van de landelijke prijs voor de beste Sportaccommodatie van het jaar 2022 komen onderwerpen als energieopwekking, afvalreductie, financiering van verduurzaming en de gezonde kantine aan bod.

De avond is speciaal bedoeld voor Friese sportclubs en gemeenten die aan de slag willen/zijn met het verduurzamen van hun sportaccommodatie.

De prijs voor Sportaccommodatie van het jaar is een initiatief van Kenniscentrum Sport & Bewegen en NOC*NSF. Friesland Sport Duurzaam wordt georganiseerd in samenwerking met Sport Fryslân en FC Burgum.

Sonac
Expert Meijer
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel