Afscheid Jordan JO10-2

Zaterdag 4 juni heeft FC Burgum JO10-2 het seizoen afgesloten met een bezoek aan Jumpstyle Drachten. Het team heeft een mooi seizoen achter de rug als middenmotor in de 2e klasse. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd kampioen Buitenpost knap op een gelijkspel gehouden. In het hol van de leeuw, en met veel thuispubliek, werd er gestreden voor elke meter. Dit belooft wat voor volgend seizoen!

Het uitje naar Jumpstyle stond ook in het teken van het afscheid van Jordan Gonzalez. Jordan gaat verhuizen naar Drachten. We gaan Jordan enorm missen; met z'n fluwelen linkerbeen en mooie acties was hij een belangrijke kracht in ons team. Bovendien was Jordan altijd vrolijk en ging hij voorop in de strijd. Jordan heeft van z'n teamgenoten een mooie FC Burgum sjaal en bal met handtekeningen gekregen.

Langs deze weg willen we ook de vader van Jordan, Yordan Gonzalez, bedanken. Hij heeft met veel enthousiasme en kunde de trainingen verzorgd voor het team. We wensen Jordan en Yordan veel geluk in de toekomst. En hopelijk treffen we elkaar snel weer eens op een voetbalveld. 

FC Burgum JO10-2

Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls
Sonac
Jumbo Burgum