KOMPAS Reclamewerk uit Gytsjerk nieuwe cosponsor

De sponsorcommissie van FC Burgum is erin geslaagd een nieuwe cosponsor aan zich te verbinden. Het lopende seizoen is nog niet eens ten einde maar met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 is KOMPAS Reclamewerk uit Gytsjerk onze trotse nieuwe cosponsor en daarmee terug van weg geweest.

Eigenaar-directeur Tjalling Posthuma Linthorst is geen onbekende binnen onze vereniging en heeft in het verleden nog voor vv Bergum gespeeld. Hij is ook als sponsor verbonden geweest aan vv Bergum en is met KOMPAS Reklamewerk een leverancier van de sponsorcommissie van FC Burgum.

Het bedrijf is in de afgelopen periode een betrouwbare partner gebleken waarmee het prettig zaken doen is. De goede contacten hebben geleid tot een cosponsorschap waar we als vereniging en met name als sponsorcommissie erg mee ingenomen zijn. We hopen op een langjarige samenwerking en zien dit met vertrouwen tegemoet. Op de foto zet de heer Tjalling Posthuma Linthorst zijn handtekening onder het contract.

 

Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel
Expert Meijer