Regiotoernooi SC Heerenveen in Burgum

Op woensdag 5 oktober wordt er op de velden van FC Burgum vanaf 14.30 uur sportief gestreden om de hoogste plaatsen van het SC Heerenveen Ausnutria Regiotoernooi, dat alweer zijn 3e jaargang ingaat. SC Heerenveen werkt samen met FC Burgum om het tot een mooi toernooi te maken voor alle spelers, leiding en ouders.

SC Heerenveen organiseert 4 regiotoernooien voor JO9-teams. Deze toernooien vinden plaats in Dwingeloo, Balk, Burgum en Gorredijk. Er worden voornamelijk kleine en middelgrote verenigingen uitgenodigd om deel te nemen. SC Heerenveen wil op deze manier op de eerste plaats de jeugdvoetballers in de regio's een prachtig evenement aanbieden en kijkt uiteraard ook of er spelers in het oog springen die goed genoeg zijn om uitgenodigd te worden voor de 'Vooropleiding SC Heerenveen', voorheen de voetbalschool, die fungeert als kweekvijver voor de opleidingsteams.

Er is maximaal plaats voor 16 teams. Het toernooi in Burgum is inmiddels vol.
De eerste 4 teams van elke regio plaatsen zich voor het finaletoernooi in Heerenveen op zondag 16 oktober.

Wees welkom om de jonge spelers aan te moedigen. Het toernooi start om 14.30 uur en duurt tot 19.00 uur.

Sonac
Apuls
Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum