FC Burgum organiseert en presteert op Voetbal Talenten Toernooi

Op 15 januari is FC Burgum gastheer voor het VTT voor de JO13 en JO17 categorie. 

Onder barre omstandigheden (kou, regen/hagel en harde wind) spelen de jongens en meiden hun wedstrijden in de poules. De winnaars van de twee poules en de beste nummers 2 verdienen een ticket voor het Nederlands Kampioenschap.

Zowel JO13 als JO17 weten zich bij de besten van district Noord te scharen en dit betekent dat ze naar het NK gaan! JO13 reist 11 juni naar Hoofddorp en JO17 mag zich 3 juni melden in Maasbracht. Een geweldig resultaat voor FC Burgum!

Naast het sportieve gedeelte mag de inzet van onze vrijwilligers niet ongenoemd blijven: de kantineploeg onder aanvoering van Gooitzen en Lummy en onze scheidsrechters Ted, René, Tjeerd, Gauke, Siebe en Sybren. Dank! 

Tot slot: als FC Burgum krijgen we op deze dag wederom de nodige complimenten voor de organisatie en ons mooie sportcomplex. Iets waar we met zijn allen trots op kunnen zijn! 

Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum