Vrijwilligers bedankt met smakelijk presentje💙

Als club zijn we enorm trots op al die mensen die zich met ‘hart voor de club’ inzetten voor FC Burgum. Ruim 300(!) vrijwilligers werden afgelopen weekend thuis verrast met een presentje om hen te bedanken voor hun waardevolle bijdrage binnen onze club. Uit handen van onze seniorenspelers ontvingen ze een heerlijk amandeltaartje met bijpassende kaart.

We willen de bakkers van Zorgbakkerij BakRyk enorm bedanken voor het enthousiasme en de liefde waarmee zij het presentje hebben mogelijk gemaakt. Ook bedanken we Van Dekken Design en de vrijwilligers die hebben meegewerkt aan deze actie.

Ben je vrijwilliger en heb je nog geen presentje ontvangen?
Laat het ons dan vooral weten, zodat we je alsnog een presentje kunnen brengen. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de bezorging en we willen dat elke vrijwilliger krijgt wat hij of zij verdient! Je kunt een mailtje sturen naar vrijwilligers@fcburgum.nl of een appje sturen naar 0618289148.

Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum
Tiltrans
Sonac