GEZOCHT: Toppers voor het nieuwe activiteitenteam

Vind jij het ook zo belangrijk dat we regelmatig een leuke activiteit hebben rondom de voetbalwedstrijden? En wil jij hier graag een handje bij helpen? Lees dan snel verder en laat van je horen!

Wat doet het activiteitenteam?
Het activiteitenteam is de spil van alle activiteiten die rondom de voetbalwedstrijden worden georganiseerd. Het team zorgt voor het coördineren en plannen van activiteiten. Deels komt het activiteitenteam met eigen ideeën, maar ook is dit het verzamelpunt van ideeën die vanuit onze leden zelf komen. Deels organiseert het team zelf activiteiten, maar evengoed kunnen activiteiten gedelegeerd worden naar enthousiaste leden die zelf een activiteit organiseren.

Het streven is om ieder seizoen in overleg met het bestuur een activiteitenkalender samen te stellen, met diverse activiteiten voor de verschillende geledingen binnen onze club (bijvoorbeeld jeugd, senioren, old stars, vrijwilligers). Vanuit die gedachte zou het mooi zijn dat de activiteitencommissie is samengesteld uit alle geledingen van de club.  

Overigens heeft het uittredende activiteitenteam aangegeven waar nodig graag ondersteuning te bieden bij de start van het nieuwe activiteitenteam.

Wat voor activiteiten moet ik aan denken?
Bijna niks is hierbij te gek, kom vooral met leuke ideeën! Denk aan mooie bingoavonden die we hebben gehad of aan de geslaagde dartavond van vorig seizoen. Maar ook het draaiend rad, feestjes met muziek in de kantine, klaverjassen of een Fifa-toernooi. Of aan een pubquiz, loterij, familiedag of een 4x4 toernooi voor de jeugd.

Lijkt het je wel wat? 
Als je graag een rol wilt spelen in het organiseren van activiteiten binnen FC Burgum, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@fcburgum.nl of een appje naar vrijwilligerscoördinator Willem Vlietstra (0618289148). 

Sonac
Expert Meijer
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans
Apuls