Nije Westermar voorbeeld voor andere verenigingen

Dat we in Burgum over een prachtig sportcomplex beschikken, is ook andere verenigingen in het land niet ontgaan. Onlangs zijn vertegenwoordigers van vier samenwerkende voetbalverenigingen uit Enschede Zuid in Burgum op bezoek geweest. De vier verenigingen SVV 91, FC Aramea, Achilles Enschede en Victoria’28 gaan samenwerken om een nieuwe multifunctionele sportaccommodatie (MFSA) te ontwikkelen samen met de gemeente Enschede.

Na de ontvangst door voorzitter Dirk van der Woude, Jaap van Bruggen en Nynke Bosma kreeg de Enschedese delegatie een uitleg over de ontstaansgeschiedenis van het complex. Belangrijk voor hen was natuurlijk de rondgang en uitleg over het prachtige complex.

Met dit bezoek en de rondgang hopen we de Enschedese delegatie de nodige inspiratie te hebben gegeven op basis waarvan zij een eigen toekomstgericht gebouw kunnen ontwikkelen. Een gebouw waar naast de vier verenigingen ook de maatschappelijke organisaties in Enschede Zuid zich thuis kunnen voelen in de nieuwe Multifunctionele Sport Accommodatie.

Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum
Tiltrans