Benny van Althuis en Jelmer Heidstra ook volgend seizoen trainers Zondag 1

Zowel Benny als Jelmer hebben te kennen gegeven volgend seizoen aan te blijven als trainers van FC Burgum Zondag 1. Beide heren zijn sinds de start van FC Burgum verbonden als trainers aan dit team en doen dit nog met veel enthousiasme en plezier.

Ondanks de huidige positie op de ranglijst zien beide mannen nog voldoende uitdaging om zich met Zondag 1 uit de onderste regionen weg te voetballen. Vorige week zondag is hiervoor de eerste stap gezet en hebben de mannen van Zondag 1 veerkracht getoond en een mooie driepunter mogen bijschrijven. Dit in een spectaculaire wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie. Afgelopen zondag wisten ze opnieuw een spectaculaire 2-3 overwinning te behalen uit bij SC Emmeloord 3.

Mocht je op zondagen tijd hebben, kom dan eens langs om de mannen aan te moedigen. Zondag 1 speelt de thuiswedstrijden om 12.00 uur.

Het bestuur en Voetbalzaken zijn blij dat beide heren er nog een seizoen aan vastknopen. We wensen Benny en Jelmer dan ook veel succes in de tweede competitiehelft en in het volgende seizoen!

Tiltrans
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer
C. van den Adel