Scheidsrechter worden? Meld je snel aan voor de cursus!

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben jij de juiste persoon om scheidsrechter te worden!

De slogan ‘Zonder scheidsrechter geen voetbal’ is bij iedereen wel bekend. Dit wordt voelbaar wanneer er geen scheidsrechters beschikbaar zijn voor het fluiten van een wedstrijd. Binnen onze club hebben we een relatief klein scheidsrechterskorps. Dit team willen we graag uitbreiden!
Binnenkort start weer een cursus Verenigingsscheidsrechter (VSR). De cursus bestaat uit vier theorieavonden en deze worden geleid door een officiële KNVB-docent. Na de theorie doe je onder begeleiding de nodige ervaring op door vier wedstrijden te fluiten. Ter afsluiting van de cursus wordt er nog een spelregeltoets afgenomen. Na een positief resultaat ontvang je het diploma Verenigingsscheidsrechter (officieel KNVB-diploma).

Wil jij je graag inzetten als scheidsrechter? Meld je dan snel aan door het aanmeldingsformulier in te vullen. De cursus start 13 februari. De andere cursusavonden zijn op 13 en 27 maart en 24 april.

Meer informatie lees je op de website van de KNVB.

Voor vragen kun je ook terecht bij algemenezaken@fcburgum.nl

 

C. van den Adel
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer
Tiltrans
Apuls