Afschaffen financiële vergoeding op de clubpas

Met ingang van het aankomende seizoen (2023-2024) wordt de financiële vergoeding op de clubpas van FC Burgum afgeschaft. Het bestuur heeft dit besloten, mede door enkele financiële tegenslagen (toegelicht tijdens de Algemene Ledenvergadering van 8 mei jl.) en om wildgroei te voorkomen.

In de voorgaande seizoenen kreeg de desbetreffende vrijwilliger, voorafgaand aan het seizoen, een financiële bijdrage op de clubpas voor aanschaf van bijvoorbeeld koffie en thee. De leider(s) en/of trainer(s) kan/kunnen met ingang van het nieuwe seizoen alleen (gratis) koffie en/of thee krijgen rond trainingen en wedstrijden. Het personeel in het sportcafé en de ontvangstcommissie zorgen er op de wedstrijddagen voor dat er voldoende koffie en thee beschikbaar is in zowel de kantine als in de bestuurskamer.

De bestaande clubpas kun je nog steeds gebruiken wanneer er nog een tegoed op staat. De pas kun je ook opwaarderen zodat bijvoorbeeld je kind gebruik kan maken van de pas. Opwaarderen kan bij de kassa in het sportcafé.

De financiële vergoeding voor de trainers blijft bestaan en wordt voldaan zoals je van ons gewend bent.

Het bestuur van FC Burgum

C. van den Adel
Sonac
Apuls
Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum