Boxindeling 2023/2024

Voor het nieuwe seizoen is een boxindeling gemaakt voor de trainingsavonden.

Deze boxindeling is altijd leidend en de desbetreffende trainer(s) en leider(s) van het team zijn er verantwoordelijk voor dat de leden van het team enkel en alleen gebruik maken van de kleedbox zoals in het schema is aangegeven. Eventuele financiële schade door vernielingen e.d. (in een kleedbox) worden verhaald op het team dat volgens de tijdsplanning is ingedeeld in die box. De trainer(s) en/of leider(s) dienen bij onregelmatigheden direct het bestuur op de hoogte te brengen waardoor er, mede op basis van ons sanctiebeleid, passende maatregelen worden getroffen. Het spreekt voor zich dat de kleedbox na afloop van een training (en wedstrijd) altijd schoon en netjes wordt overgedragen. Het bestuur doet een dringende oproep aan de trainer(s) en leider(s) om dit in alle gevallen wél te controleren.

Kom je op de fiets naar de training (of de wedstrijd) dan verzoeken wij je fiets te plaatsen bij de fietsenstellingen. Verder het verzoek afval altijd in een van de prullenbakken op ons complex te doen. Hiermee help jij ook mee om ons complex netjes te houden.

Boxindelingen trainen 2023 - 2024 (update 18 augustus 2023)

Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Apuls
Sonac