Nieuwe samenwerking tussen AA Fysio en FC Burgum: Een win-win voor sporters!

AA Fysio en FC Burgum hebben besloten om de handen ineen te slaan. Het doel van deze samenwerking is om de banden tussen beiden te versterken, met een focus op een professionele en doeltreffende aanpak van sportblessures. AA Fysio heeft aangekondigd dat ze onlangs een fysiotherapeut met een passie voor sport hebben aangenomen, waardoor ze nu volledig uitgerust zijn om sporters optimaal te ondersteunen.

Deze samenwerking is niet alleen gericht op de behandeling van blessures maar kijkt ook naar de toekomst met ideeën zoals preventieprogramma's en sportmassages om de algehele gezondheid en prestaties van de sporters te verbeteren. Met behulp van een netwerk van leiders en trainers streeft AA Fysio ernaar om de communicatielijnen kort te houden, zodat er snel en efficiënt gehandeld kan worden bij blessures. Lees hier vorige bericht over de blessurebehandelingen binnen FC Burgum...

Om de samenwerking extra kracht bij te zetten, heeft AA Fysio een unieke actie op touw gezet: bij het afsluiten van een abonnement van 12 of 18 maanden bij AA Fit, wordt één maandbedrag gedoneerd aan FC Burgum. Deze actie onderstreept niet alleen het gemeenschappelijk belang van beide organisaties in de gezondheid en het welzijn van sporters maar versterkt ook de financiële band tussen de club en de praktijk. Leden van FC Burgum en hun netwerk worden hiermee aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun eigen gezondheidsreis, terwijl ze tegelijkertijd de club ondersteunen.

Dit partnerschap en de bijbehorende actie beloven veel goeds voor de toekomst van sportwelzijn in de regio. Het is een prachtig voorbeeld van hoe samenwerkingen kunnen leiden tot innovatieve oplossingen die zowel de individuele sporter als de gemeenschap ten goede komen.

Start nu met een gratis proeftraining bij AA Fit!

💡 Neem je een abonnement? Geef dan door dat je via FC Burgum bent gekomen

Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls
Sonac