Laatste wedstrijd voor Armin en Florian bij FC Burgum

Donderdag 31 mei wordt de laatste wedstrijd van het seizoen voor FC Burgum JO10-1 alias JO11-3 gespeeld. Tegenstander deze avond is Oerterp 11-1. De omstandigheden zijn perfect. Het grasveld is als een biljartlaken en ligt er fantastisch bij. Alle ingrediënten voor een leuk potje zomeravondvoetbal zijn aanwezig.

Speciale wedstrijd
Het wordt een speciale wedstrijd want ondanks dat de hele maand juni nog vol zit met toernooien en zaterdag 1 juni de NK-titel JO11 Generaal Categorie IV werd veroverd, is het voorlopig de laatste competitiewedstrijd in FC Burgum-shirt voor Armin Halimi en Florian Tjaden. Deze toppers, die al sinds de kabouters bij eerst BBC en nu FC Burgum voetballen, maken een mooie transfer naar SC Cambuur. We gaan er vanuit dat SC Cambuur in het nieuwe stadion ruimte genoeg heeft en toch minimaal tien wedstrijdkaarten opstuurt naar FC Burgum 10-1 als transfervergoeding!

Mooie winst
De wedstrijd tegen Oerterp 11-1 willen de boys maar wat graag winnen natuurlijk. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan want Oerterp biedt goed partij in de eerste helft. FC Burgum gaat met een 2-1 voorsprong de rust in. Na rust is het genieten geblazen en wordt Oerterp helemaal zoek gespeeld. Uiteindelijk wordt het 8-2 voor FC Burgum.

Fijn afscheid
Na afloop van de wedstrijd worden Armin en Florian nog even in het zonnetje gezet, en krijgen ze een mooie fotolijst, FC Burgum vaantje, Cambuur-shirt en uiteraard een paar mooie woorden in combinatie met de altijd bijkomende emoties. Er wordt nog een keer een mooie groepsfoto gemaakt en dan is het toch heel erg jammer dat Kareem eerder in het seizoen helaas moest verhuizen want anders hadden er drie in Cambuur-shirt gestaan. 

Armin en Florian, we blijven jullie volgen en wensen jullie heel veel succes bij SC Cambuur!!

    

C. van den Adel
Jumbo Burgum
Tiltrans
Expert Meijer
Apuls
Sonac