FC Burgum talenten maken de stap naar profclubs

FC Burgum is er bijzonder trots op dat zes van onze veelbelovende jeugdspelers een welverdiende stap zetten naar een professionele voetbalclub.

Zo gaat Lieke Veenstra naar SC Heerenveen MO16 en Diony van der Ploeg naar SC Cambuur MO17. Luka Ramishvili speelt het komende seizoen bij SC Heerenveen JO13 en Armin Halimi gaat samen met Florian Tjaden naar SC Cambuur JO11. Bochr Alali heeft vorig jaar de overstap gemaakt van VenV ’68 (Garyp) naar FC Burgum. Het komende seizoen speelt hij bij SC Cambuur JO17.

Wij feliciteren Lieke, Diony, Luka, Armin, Florian en Bochr met hun fantastische prestaties en wensen ze veel succes bij hun nieuwe club. Deze stappen zijn een geweldige mijlpaal in hun jonge carrières, en we kijken ernaar uit om hun verdere ontwikkeling te volgen.

FC Burgum blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van jong voetbaltalent en is trots op de bijdrage die wij leveren aan hun groei en succes.

Diony van der Ploeg
Diony van der Ploeg

 

Armin Halimi en Florian Tjaden
Armin Halimi en Florian Tjaden 

 

Bochr Alali
Bochr Alali

 

Lieke Veenstra
Lieke Veenstra 

 

Luka Ramishvili
Luka Ramishvili 
Expert Meijer
Sonac
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls