De eerste presentatiegids van FC Burgum

Het duurde even, maar het resultaat mag er zeker zijn. Voorzitter Dirk van der Woude reikte donderdagavond de allereerste presentatiegids van FC Burgum uit aan Gerrit Hoekstra.

Gerrit is assistent-teammanager van FC Burgum 1 en gaat dus mee naar elke wedstrijd. Hij zorgt er altijd voor dat de presentatiegidsen voor aanvang van de wedstrijden op tafel liggen zodat de tegenpartij alvast even kennis kan maken met onze club.

De komende week krijgen leden en donateurs in Burgum deze mooi verzorgde glossy in de brievenbus. Leden uit de buitengebieden kunnen bij hun bezoek aan de club een exemplaar afhalen. Zaterdagmiddag liggen ze klaar bij de entree van het veld voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal. Ook bij de ledenvergadering op 15 november kan deze groep leden een exemplaar meenemen.

We wensen jullie veel leesplezier!

Apuls
C. van den Adel
Tiltrans
Expert Meijer
Jumbo Burgum