Coronamaatregelen voor zaterdag 12 september 

Op zaterdag 12 september staan weer veel thuisduels op het programma. Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn enkele coronamaatregelen getroffen. 

Gezondheidsverklaring
Bezoekers van sportpark Koningsland dienen zich zaterdag te registreren en enkele schriftelijke gezondheidsvragen te beantwoorden. Deze gegevens worden gebruikt voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Om drukte bij de ingang te voorkomen, vragen we bezoekers thuis alvast een formulier te downloaden en ingevuld mee te nemen. Bij de ingang van het complex zijn ook formulieren beschikbaar.  

Download hier je gezondheidsverklaring

Spelers, trainers, leiders en scheidsrechters hoeven zich niet te laten registreren (tenzij ze later als bezoeker bij andere teams gaan kijken). Aan de hand van het wedstrijdprogramma is namelijk te herleiden wie waar op welk moment was.   

Speel je uit? Graag verzamelen buiten het complex
Teams van FC Burgum die naar een uitwedstrijd moeten, verzoeken we vriendelijk te verzamelen buiten de ingang van het complex. 

Speel je thuis?
Op de wedstrijdplanning is te zien welke kleedkamer(s) er beschikbaar zijn. Staat er geen boxnummer achter jouw team, dan betekent dit dat er geen box beschikbaar is en wordt er thuis gedoucht.

Op het sportpark zijn coronacoaches aanwezig. We vragen iedereen vriendelijk de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen en verzoeken de toeschouwers langs de velden anderhalve meter afstand te houden. 

Kantine is open
De kantine is zaterdag open. Wel mogen er maximaal 40 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Mocht het zo zijn dat de kantine vol is (alle stoelen bezet), kom dan niet naar binnen. Het is voor het kantinepersoneel ondoenlijk om hierop te letten, dus we vragen ieders medewerking. 

Klik hier voor meer informatie over het coronabeleid van FC Burgum...

Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans
Expert Meijer
Apuls