Vrijdag 10 december - Online Kerstbingo en Hûskeamer loterij!

Met alle nieuwe 'corona' maatregelen en het geweldige succes van alle eerdere edities organiseert het activiteitenteam van FC Burgum opnieuw een kerstbingo met een speciale Hûskeamer loterij. Doe jij mee? 

Bekijk dit live evenement via Youtube op vrijdag 10 december vanaf 20.00 uur.

Wil je weten hoe een en ander werkt? Lees dat hieronder! Tot vrijdag de 10e!

Bingokaarten kopen
Je kunt een pakketje kaarten kopen al vanaf €15,00 per deelname, hierin zitten 4 normale bingokaarten en 1 superbingokaart. Met de superbingokaart speel je mee met de eindronde voor de hoofdprijs, ditmaal zelfs drie hoofdprijzen!!! Bij elke aankoop ontvang je ook nog eens een gratis lot voor de Hûskeamer Loterij. Wil je meer kans maken dan kun je natuurlijk ook nog extra loten kopen en je maakt daarmee dus extra kans op geweldige prijzen!

Je kunt per pakket extra superbingokaarten kopen voor €5,00, zo heb je dus nog meer kans om één van de superhoofdprijzen te pakken!
Koop ook direct je extra loten voor de Hûskeamer loterij voor maar €1,50 per stuk.

Hoe meer bingokaarten en Hûskeamer loten je koopt des te meer kans op het winnen van onze fantastische prijzen, waarvan een aantal in aanloop naar de kerstbingo en hûskeamer loterij bekend wordt gemaakt! 🎁

Ga snel naar bingo.fcburgum.nl om jouw bingokaarten of loten voor de hûskeamer loterij te scoren!

Zodra je een bingokaart hebt besteld, ontvang je ditmaal direct je kaart(en) op het opgegeven e-mailadres.
LET OP: Het kan voorkomen dat de mail in de SPAM-folder terecht komt -> Dit is vooral bij een HOTMAIL-account het geval. Mocht het zo zijn dat er geen bingokaarten in de bijlage zitten, beantwoord dan de ontvangen e-mail of stuur een mail naar bingo@fcburgum.nl 

YouTube live-uitzending
Tijdens de uitzending, die via YouTube live te volgen is, zullen we per bingokaart 3 rondes spelen. Voor de superbingo zullen er 3 rondes worden gespeeld want we hebben maar liefst 3 superhoofdprijzen!

De live-uitzending staat al ingepland en kun je vinden op: https://youtu.be/yk7bxx9LlLc, klik op 'Herinnering instellen' en dan ontvang je een notificatie als de uitzending begint.

Mocht je bingo hebben, dan kun je bellen naar het nummer dat tijdens de uitzending bekend wordt gemaakt. Denk er wel om dat het geluid van je apparaat, waar je de bingo op kijkt, uit staat. Anders kunnen we je niet goed horen. Tip van ons: sla het nummer alvast op in je telefoon als favoriet. 

Uiteraard leggen we vrijdagavond alles nog een keer uit.

Ben je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Klik dan hier... en klik op op de knop 'Abonneren'. Zo mis je geen enkel filmpje of live-uitzending van FC Burgum. 

Speluitleg
Er worden drie rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten met als laatste één superbingokaart voor twee hoofdprijzen. Elke ronde heeft zijn eigen prijs. Dus er zijn in totaal maar liefst 14 prijzen te winnen. In de loop van de week worden steeds meer prijzen bekendgemaakt. 

Social media-prijs
Wil jij tijdens de bingo ook kans maken op een extra prijs? Maak dan een mooie foto van hoe en met wie jij meespeelt en tag FC Burgum in het bericht. Wie weet ga jij er dan met de social media-prijs vandoor.

Zodra je via bingo.fcburgum.nl een bingokaart hebt besteld, ontvang je de kaart op het opgegeven e-mailadres. LET OP: Mocht het zo zijn dat er geen bingokaarten in de bijlage zitten, beantwoord dan de e-mail of stuur een mail naar bingo@fcburgum.nl 

Bingokaart uitprinten
Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Heb je bingo? Bel dan tijdens de uitzending zo snel mogelijk naar de bingo-lijn. De bingo wordt vervolgens gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Hûskeamer loterij
Tijdens de pauze trekken we loten uit een grote pot waarin alle verkochte loten zitten. Na de uitzending publiceren we alle winnaars nogmaals op de website. Heb je gewonnen dan kun je dat dus ook de volgende dag gewoon teruglezen. Koop dus ook je extra loten voor maar €1,50 per stuk.

Ik heb een prijs gewonnen, wat nu?
Zaterdagochtend 11 december tussen 10:00 en 12:00 kun je de gewonnen prijs afhalen in het sportcafé van de Sporthal Nije Westermar. We zullen je daar opwachten en de gewonnen prijs aan je overhandigen!

Samenwerking met de lokale ondernemers
Wij hopen net als bij de vorige keer dat er weer veel mensen mee gaan doen! Dit natuurlijk voor 💙 voor de club en 💙 voor de omgeving. 

Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Burgum die de prijzen mede beschikbaar hebben gesteld!💙

Veel plezier!

We zien je vrijdag 10 december toch?

Het activiteitenteam van FC Burgum
(Femke Tilkema, Arjen Tolman, Liesanne Veenstra, Jirina Sprietsma, Jochum v/d Meulen en Merijn Feenstra)
(Technische ondersteuning: Eddie Sprietsma en Jan Okke Veenstra)

 

 

Apuls
Expert Meijer
Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel