Hoe komt het precies vanavond met de online bingo?

Vanaf vandaag 12:00 uur is de winkel gesloten en kunnen er geen bingokaarten meer gekocht worden. Heb jij één of meerdere bingokaarten bemachtigd? Super dat je meedoet, lees hieronder wat tips en tricks voor vanavond.

Waar kan ik inloggen of waar moet ik zijn om de Bingo te volgen?

Er zijn meerder manieren om de online Bingo van FC Burgum te volgen. Je kunt het natuurlijk sowieso op je computer, telefoon of tablet bekijken, maar wanneer je een Smart-tv hebt is het zelfs mogelijk om via de YouTube app de uitzending op jouw televisie te volgen. Hier even een uitleg van een aantal mogelijkheden.

  1. Je kunt de livestream via meerdere ingangen bekijken, hier staan ze voor je opgesomd:
    1. Ga direct naar de livestream: https://youtu.be/yk7bxx9LlLc 
    2. Ga naar www.youtube.com/fcburgum
    3. Ga naar www.fcburgum.nl/live
    4. Ga naar bingo.fcburgum.nl
  2. Ik bekijk de uitzending van de Bingo via de YouTube app op één van mijn apparaten.
    • Zodra je de Youtube app opent hoef je alleen nog maar te zoeken op 'FC Burgum' en dan zie je bovenaan de livestream al staan. Daar op klikken en je bent aanwezig. Dit geldt ook voor je YouTube app op je Smart-tv

Hoe werken mijn kaarten?

Iedereen heeft na zijn bestelling zijn bingokaarten via de mail toegestuurd gekregen. In de basis heeft iedereen sowieso 1 deelname gekocht. Dan heb je een pdf-document ontvangen met daarin 4 donkerblauwe bingokaarten en op de andere pagina een superbingokaart. Tevens heb je bij elke bingokaart set een gratis lot ontvangen voor de Hûskeamer loterij. Voor meer deelnames of extra superbingokaarten geldt hetzelfde als onderstaande.

De 4 donkerblauwe bingokaarten
Dit zijn de kaarten voor de eerste 4 rondes van de Bingo. Bovenin de hoek van de kaart staat in het blauw het rondenummer. In de uitzending wordt door de presentatrices gezegd bij welke ronde we zijn, dus dan weet je welke kaart je moet hebben. Elke kaart (dus elke ronde) heeft weer 3 tussenrondes. Elke tussenronde heeft zijn eigen vorm en prijs. Bijvoorbeeld dat je twee horizontale rijen vol moet hebben op je bingokaart of alle hoekjes en natuurlijk de volle kaart. 

De superbingokaart
Dit is de grote rode bingokaart, waar sommigen dus extra van hebben gekocht.
Dat alles voor die ultieme hoofdprijs.
De 55 inch tv, mede mogelijk gemaakt door Expert Meijer Burgum.
We spelen ditmaal met maar liefst 4 prijzen in de SUPERRONDE

   

Prijs

Mede mogelijk
gemaakt door:

   

Samsung Galaxy Tab A7 lite 32 GB wifi Zwart

Integripro

    2x kwartaal abonnement t.w.v. €105,00 (€210,00) Bewegingscentrum Reset
    Cadeaubon Expert Burgum t.w.v. €250,00 Activiteitenteam FC Burgum
    SUPERHOOFDPRIJS Samsung 55 inch TV! Expert Meijer Burgum

 

Ik heb bingo, wat nu?

Zodra je bij één van de rondes Bingo hebt kun je ons bellen via de Bingolijn 0511-462150. Het nummer staat ook bij de uitzending rechtsboven in beeld. Je kunt gewoon naar ons bellen en dus niet via videobellen of whatsapp bellen etc. Houd je controlenummer bij de hand en geef die aan ons door, deze wordt vervolgens gecontroleerd en wie weet heb jij wel Bingo. We verzoeken je om de geluiden bij jouw in de huiskamer uit te zetten dit kan namelijk storen.  

Heb je Bingo, maar nemen wij de telefoon niet op? Of is de telefoonlijn bezet? Dan heeft iemand anders ook Bingo en is net iets eerder geweest met bellen. Dan zie je in de uitzending degene met de bingo. De kans is aanwezig dat iemand een valse bingo heeft. Dit betekent blijf aan de lijn want je blijft in de wacht staan en de eerst volgende wordt daarna automatisch doorgeschakeld naar de uitzending. Wie weet pak je daarmee dus alsnog de PRIJS!

Ik heb een prijs gewonnen, wat nu?
Zaterdagochtend 11 december tussen 10:00 en 12:00 kun je de gewonnen prijs afhalen in de kantine van de Sporthal Nije Westermar. We zullen je daar opwachten en de gewonnen prijs aan je overhandigen! 

Afhaal locatie: Sporthal Nije Westermar (Drive-Through principe via het nieuwe parkeerterrein Elingsloane 67 Burgum)
Vergeet niet jouw winnende bingokaart of lotnummer mee te nemen ter controle!
We verzoeken je vriendelijk om bij aankomst een mondkapje te dragen!

Heb je nog andere vragen? Of heb je je bingokaarten misschien nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar bingo@fcburgum.nl 

Tot vanavond!

Jumbo Burgum
C. van den Adel
Sonac
Apuls
Tiltrans
Expert Meijer