JO8-2 derde op Sonac Jeugdtoernooi Eastermar

Afgelopen zaterdag was in Eastermar het Sonac Jeugdtoernooi. De 11 pupillen van JO8-2 hadden er veel zin in om het seizoen af te sluiten met misschien wel een beker.

Met fantastisch mooi weer erbij werd de eerste wedstrijd tegen Eastermar 1 gewonnen met 4-0. Na even twee wedstrijden rust stond de wedstrijd tegen SJO Feanstars op het programma. We hadden al een beetje gezien dat dit ploegje erg sterk was en dat bleek ook tegen ons te zijn. Na deze wedstrijd moesten we gelijk weer spelen tegen Eastermar 2, helaas gaven we in de laatste minuut de wedstrijd uit handen en stond er 2-3 op het scorebord. De laatste wedstrijd was tegen de Friesche Boys een wedstrijd waar we helaas de aansluiting niet meer konden maken en de eindstand 2-1 was.

Bij de prijsuitreiking waren we van een 4e plek uit gegaan maar tot onze verassing zijn we met een positiever doelsaldo toch derde geworden.

Alle spelers (en ook trainers en leiders) heel erg blij met deze prestatie en het was een top afsluiter van dit leuke seizoen!

Betrokkene JO8-2

C. van den Adel
Sonac
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Apuls
Tiltrans