'Kabouters' zorgen voor prachtige opkomst💙🥰

Het is inmiddels een traditie rond de thuiswedstrijden van FC Burgum: het sfeerteam van de week. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de jongst voetballende leden van FC Burgum, de ‘kabouters’. 

Wekenlang keken ze al uit naar dit grootse moment. Om de belevingswereld van de kinderen te schetsen: één van hen sprak vooraf over ‘het stadion van FC Burgum’, waarin zij dan op het veld mochten. Prachtig!

Tijdens de warming up oefende de jeugd, die tussen de 4 en 6 jaar oud is, hoe ze moesten staan en vlaggen. Het resultaat mocht er zijn toen het arbitrale trio en de spelers van FC Burgum en Flevo Boys het veld betraden. In opperste concentratie werden de vlaggen heen en weer gezwaaid.

Daarna werden de vlaggen snel neergelegd, om met de basisspelers op de teamfoto te gaan. Om vervolgens met een patatje en ranja in de ‘skybox’ (bestuurskamer) de openingsfase van de wedstrijd te aanschouwen.

📲 Klik hier voor alle foto's...

   

Apuls
Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Sonac
Jumbo Burgum