Wél voetbalwedstrijden dankzij nieuwe scheidsrechterplanners💙

Heel goed nieuws! Na de vacatures voor scheidsrechterplanner zijn twee nieuwe clubhelden opgestaan, waardoor we ook komend seizoen weer wedstrijden kunnen voetballen. Jan de Vries en Jurjen Reinsma gaan de uitdaging aan om wekelijks voor de planning van spelbegeleiders (klein veld) en scheidsrechters (groot veld) te zorgen.

“We willen graag iets voor de club betekenen en het lijkt ons leuk om dit met z’n tweeën op te pakken”, aldus de vrienden die komend seizoen beide uitkomen voor FC Burgum 3. Ook Yinthe en Daley (de jeugdspelers op de vacaturefoto’s) zijn maar wat blij dat ze mede dankzij de inzet van Jan en Jurjen weer vele mooie voetbalzaterdagen kunnen beleven. Grote klasse heren en veel plezier bij de uitvoering van deze belangrijke vrijwilligersfunctie! Samen maken we de club!

Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac